GER MAAKT ALLES

Schoenen en sleutels laten maken in Son en Breugel

Ger Houwen is niet zomaar een schoenmaker. Vanzelfsprekend maken we uw schoenen weer als nieuw, maar er is meer! Zo maken we zo goed als ieder type (auto)sleutel en vindt u in onze winkel een groot assortiment wandelstokken

Schoenen of sleutels laten maken?

Schoenmakerij 

De Schoenmaker Ger kan alles maken. Van een schoen die bijna is afgeschreven, maken we bij De Schoenmaker in Son weer een – zo goed als – nieuwe. U zult verbaasd zijn over het resultaat. Breng uw schoenen naar ons voor een tweede leven en laat u verrassen.

Sleutelservice

Sleutelservice

Wilt u een sleutel bij laten maken? Naast vakkundig schoenmaker is
Ger ook sleutelspecialist. Door gebruik te maken van zeer geavanceerde technologie in sleutelmachines zijn wij in staat zo goed als elke sleutel te kopiëren. Of het nu gaat om fiets- en bromfietssleutels, autosleutels of motorsleutels - met en zonder chip, transponder of startonderbreker - kastdeursleutels, huissleutels en meer, wij kunnen met alle sleutels overweg.

Sleutel maken
Naambordjes

Naambordjes

Maak een keuze uit de grote diversiteit aan naambordjes in verschillende
modellen en materialen. Stel zelf uw naambord samen naar uw eigen
smaak. Wij werken samen met de beste bedrijven op het gebied van
graveren en samenstellen van naamplaten. Ook voor bedrijven leveren wij
naamborden met eigen logo. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Wandelstokken

Wandelstokken

In Spanje wordt er echt geflaneerd met wandelstokken. Wij vinden dat dat
in Nederland ook meer zou moeten gebeuren. Daarom vindt u in onze
winkel een divers assortiment mooie, kleurrijke en moderne stokken die we uit Spanje geïmporteerd hebben.

Fournituren en onderhoud

Fournituren en onderhoud

In de zaak vindt u een zeer ruim assortiment aan fournituren en onderhoudsproducten voor uw schoenen, maar ook voor het onderhoud van onder meer uw leren jas, tas, meubelen en zadel. We hebben veters in alle soorten en maten. Rond, plat, gewaxt en in elke kleur. Daarnaast behoren confectiesteunzolen en correctiematerialen tot ons assortiment.

Meer info

Cilindersloten

Heeft u een sleutel met een certificaat, geen probleem! Deze kunnen via ons besteld worden. Daarnaast leveren wij ook kwaliteitscilindersloten in alle afmetingen met een diversiteit aan SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) certificaten, gelijksluitende en/of gecertificeerde sleutels.

Meer info

Autosleutels

De techniek om autosleutels te kopiëren en te repareren groeit. Dus óók uw autosleutel namaken is vaak geen probleem en is goedkoper dan via de autodealer. Via deze link kunt u checken of uw autosleutel gedupliceerd kan worden. 


En mocht de behuizing/afstandsbediening van uw auto- of motorsleutel defect zijn, dan is deze ook door ons te vervangen of te repareren.

Als u met uw te dupliceren of te repareren autosleutel bij ons langskomt, kunnen we u onmiddellijk vertellen wat er mogelijk is.

Autosleutel laten maken